De reden.

In maart 2021 overleed de vader van Ridder van Doorne aan ouderdom maar leed aan beginnende dementie. In mei 2021 overleed de moeder van Maurits van Hout aan dementie. Als fotograaf zijnde hadden we uiteraard wel foto’s van de laatste fase. Maar bij dementie is dat uiteraard niet de beste fase om foto’s te maken. Van de periode daarvoor waren er minder foto’s. Helaas horen we vaak dat er doorgaans geen of te weinig goede foto's gemaakt worden van onze ouderen terwijl die nou juist zo van waarde zijn!

Waardevol.

Aangezien onze ouders allemaal ouder worden en we met plezier willen terugdenken aan hen, is het dus belangrijk om nu het nog kan foto’s van ze te maken. Dus deze website heet seniorenportret. Zijn je ouders boven de 65 en wil je nog mooie herinneringen, mooie momenten samen kunnen delen achteraf, dan is het belangrijk deze te laten vastleggen.

Of je nu nog beide ouders heeft of niet, het is echt waardevol.

GRATIS.

En om  het voor iedereen aantrekkelijk te maken hebben we een mooie prijs. Tijdelijk Voor NUL euro heb je een sessie van 30 minuten in de studio, waarbij je 1 hoge resolutiefoto krijgt. Deze kan je zo groot als u wil laten afdrukken, waar je wilt. Deze krijg je na afloop binnen 1 werkweek.